Afgelopen week werden tijdens de Horecava vakbeurs prijzen uitgereikt voor de lekkerste kindermenu’s.

Wie het ‘Lekkerste Kindermenu van 2013’ wil proeven, moet op Hof van Saksen in Drenthe zijn. Het kindermenu Kip-corn met verse fruitmoesjes won de eerste prijs. De 12 jarige Junior Masterchef Cecile reikte de prijs uit. Een troste Roland Rozenbroek: “Op het Hof van Saksen willen we kinderen prikkelen en hen laten kiezen voor iets nieuws en avontuurlijks. Dit gerecht is daar een schoolvoorbeeld van. Verrassend en lekker! We laten zien dat je met kindermaaltijden zowel creatief kunt zijn en tegelijkertijd gezonde ingrediënten kunt toepassen. Het past bovendien exact bij onze educatieve kinderacademies: we maken kinderen nieuwsgierig, laten ze participeren en ze leren spelenderwijs.”

Deze wedstrijd werd georganiseerd door de Stichting Lekkerste Wedstrijden. Deze jaarlijks terugkerende wedstrijden zijn bedoeld ter lering en inspiratie voor de hele horecabranche.